Roskilde 04: Basement Jaxx – regndans til houserytmer

Det elektroniske hovednavn Basement Jaxx fik i går aftes æren af at åbne dansefesten på Orange Scene med deres unikke blanding af house og big beat tilsat et skær af rock. Der var et talstærkt fremmøde til den engelske duo, der ikke bekymrede sig om noget som helst andet end at sætte gang i og underholde et mudderklædt publikum.

De ønskede os “Good Luck” i åbningsnummeret, og så var det bare om at følge trop. Med sig havde de taget små to håndfulde sangere, der alle gjorde deres til, at det Basement Jaxx’ske univers gik ren sejrsgang, og at alle, våd som tør, måtte overgive sig og bare danse, hoppe og synge regnen væk.

Det var praktisk talt umuligt ikke at give sig hen til de to mænd med deres mixere og trommemaskiner, der med opbakning fra en guitarist og trommeslager i den grad fik Orange Scene til at gå fuldstændig amok. Festen var total, fra scenekanten til sidste mand på den bageste tribune. Lys, lyd, vand og jord gik i ét, da Basement Jaxx på godt halvanden time mindede os om, at klubscenen nu er orange. Tilbage er der blot at sige: “Play that funky music white boys!”

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af