Akufen

Marc Leclair a.k.a. Akufen, kendt for sit minimale techno album ‘My Way’ fra 2002, er ude med sin debut mix-cd. Det er blevet til nummer sytten i rækken af Fabric-mixene, der tidligere har haft Michael Mayer, Swayzak og Stacey Pullen på pladecoveret for blot at nævne et par få.

Musikken lyder ved første gennemlytning lidt ukontrolleret og akavet, men sådan er det ofte med Akufen. Man skal væbne sig med tålmodighed. Der er mange lyde, og ikke alle sammen ligger helt tight, men det er gennemtænkt, man skal bare lige indse det.

Fabric 17 er dog en del mere lyttevenligt end meget af det musik, der normalt kommer fra Akufen selv. Mixene er ofte lange, hvilket gør cd’en ekstra spændende at høre på, for som Marc Leclair siger »I don’t like people that mix in and out, fade in and out. You have to create a special environment by having two tracks in the mix together for as long as possible«.

Fabric 17 er for den interesserede lytter. Ham eller hende der tør åbne sin horisont og lytte efter detaljerne. For dem, der ikke er bekendt med Akufens musik, er det et godt sted at starte, men tag jer i agt, det er noget underligt noget.

Akufen. 'Fabric 17'. Album. Fabric Records / Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af