Music Mafia

Dansksproget musik præger mainstreamen mere og mere i disse tider, men det er bestemt ikke i mainstreamspektret, man skal finde dansksprogede Music Mafia. De spiller punkinflueret rock, med små bagudrettede afstikkere til 70’er rockens hammond-flader og rusten spade.

Der er megen spirende aggressivitet i musikken, men først når sangen sætter ind, udløses den latente aggressivitet 100%.
Rent musisk er der ikke megen nyskabning eller de helt store overraskelser i ærmet, men i de politiske og grænsende til revolutionære tekster finder vi måske roden til Music Mafias eksistensberettigelse.

Med titler som ‘Fuck A’ og ‘Av av mit hjerte slår’ er stilen ligesom lagt, og det er netop her pladens styrke, men samtidigt måske også dens svaghed skal findes. Det er ikke en plade, der står i afvekslingens tegn. Den konstante aggression bliver en anelse trættende i længden, og ind imellem ønsker man bare, at der ville komme en enkelt sang uden distortet vokal.

Dog lever pladen samtidig højt på den let rustne lyd, og det patina, der uvægeligt vil præge en produktion, som er indspillet live, og dette gør den umulig at bruge som intetsigende baggrundsmusik. Er man til et ordentligt spark i røven, oven i købet af et band med noget på hjertet, er Music Mafia udmærkede bannerførere for en tendens vi er nogle, der gerne ser spredt endnu mere. Nemlig musik med et budskab.

Music Mafia. 'København brænder'. Album. Return of Happiness.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af