Semi-soloprojektet Kå fungerer på demoen ‘Kaskader’ som et interessant møde mellem gode sange og gode musikere – et møde der meget gerne måtte blive til et længerevarende bekendtskab.

Demoens åbningsnummer, ‘My Rube and I’, der provokerende skifter mellem danske vers og et engelsk omkvæd, fremstår som et helstøbt værk, der fremmaner en vis forventning til resten af ep’en. Fra de næsten Tori Amos-klingende vokaler over den folkemusiske undertone til den inciterende rytmefornemmelse, der præger nummeret, lykkedes det Kå at frembringe et lydbillede, som nærmest tigger og beder om en fuldlængde pladeudgivelse.

Måske er det slipstrømmen fra netop ‘My Rube and I’, der efterlader lytteren med et lidt fadt indtryk af de to næste numre på skiven, ‘Skyller’ og ‘Giv Tegn’. Begge er de dog meget gode eksponenter for det gode sangskrivertalent, der gemmer sig i Kå, personificeret af ophavskvinden Katrine Villadsen. Netop Villadsen lyder som smurt, dog med det kuriosum at hendes stemme og fraseringer næsten lyder bedst, når hun udtrykker sig på engelsk.

Kå. 'Kaskader'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af