Wild Evil Entertainment Dept.

Trods seks år på bagen har københavnske WEED først nu fået deres debut-cd på gaden. Og hvorfor så ikke markere fødslen med et brag…

Med WEED i anlægget og et enkelt tryk på play bliver du bogstavelig talt blæst bagud i stuen af svedig, kaotisk larmende og 100% gennemført garagerock’n’roll. Det her er vildt, råt og kommer sprøjtende ud som skidt fra en rodeotyr på speed!

Albummet er så fandens energisk, at undertegnede et øjeblik var overbevist om, at d’herrer Westh, Holmboe, Thorsteinsson, Hvidt og Skov faktisk stod ovenpå mine højtalere in persona og fyrede den af, indtil mine blodindsmurte trommehinder sprang ud af ørerne og overgivende smed sig ned på gulvet. Tak skæbne!

Ti hæsblæsende tracks bliver det til i løbet af de 29:23 minutter, debuten varer. Herfra er ‘Gotta Get Some Love’ og ‘Lowland Breed’ højdepunkter og samtidig glimrende bud på numre, der vil få mudderet på Roskilde til at rejse sig i dyb respekt.

Produktionen er præcis så rusten, som genren kræver og så alligevel “tight as a virgin”. Det kan næppe overraske, at vokalen er rå – enkelte steder dog for rå til at fange teksten – og så fornægter den danske accent sig da heller ikke på enkelte af de engelske strofer. Når det er sagt, så er der på alle måder tale om en spændende, lovende og larmende debut.

Wild Evil Entertainment Dept.. 'Wild Evil Entertainment Dept.'. Album. Cph-sound.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af