Flame On

Flame On er et københavnsk modstykke til bands fra den amerikanske punkscene som Bad Religion og Green Day. Der er dog også glimt af inspiration fra bands som Queens of the Stone Age at høre på deres debutplade ‘Overkill’.

‘Overkill’ er produceret og betalt af Flame On selv, og skulle deres ambitioner om at nå rockhimlen ikke stå mål med de barske realiteter i den grå hverdag på stenbroen, skulle der nok være en karriere som lydmænd i vente, da pladen oser af gåpåmod og har et stensikkert lydbillede.

Der er nok attitude til at dupere Iggy Pop, og masser af forsøg på at hæve Flame On’s musik over masserne, men deres genresikkerhed, fungerer ind imellem som en hæmsko. Man sidder tilbage med fornemmelsen af, at de har en masse ekstra at byde på, og man ønsker ind imellem, at de ville sprænge rammerne.

Alt i alt er de dog en glimrende eksponent for poppunkens arrige ansigt, og deres sangmateriale ligger langt over gennemsnittet for bands i denne genre.

Opløftende er det mindste, man kan kalde Flame On, og tør man lukke dem ind i varmen, ophører de med at være et alternativ til den amerikanske punkscene, som i stedet bliver et alternativ til Flame On. Det er kort fortalt brandhamrende okay.

Flame On. 'Overkill'. Album. Egen udgivelse.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af