Thomas Dybdahl

Tag en dyb indånding. Glem alt om hverdagens stress og drømmejagt. Lad i stedet Thomas Dybdahls sjælfyldte vokal svinge foran dig som et hypnotiserende pendul. Lad den svajende guitar og pianoharmoni fylde dig. Slap helt af.

Da Thomas Dybdahl i oktober 2002 udkom med albumdebuten ‘…That Great October Sound’ proklamerede han den som en del af en trilogi. Året efter kom ‘Stray Dogs’, og nu afslutter en af Norges mest omtalte popstjerner sin oktober-trilogi med albummet ‘One Day You’ll Dance For Me, New York City’.

Og sikke en afslutning. Stemningen oser endnu mere af oktobers sindstilstand. Sommeren gløder et sted, mens vinterens mørke og kulde truer forude. Dybdahl viser, hvorfor han i løbet af få år er steget fra ukendt til kritikerrost puklikumsdarling i sit hjemland.

Dybdahls vokal alene kan bære albummet. Han svæver mellem Tom Waitsk hæshedstalen, crooner-sang og højtrækkende popidyl. Ja, på titelnummeret og ‘It’s Always Been You’ er han ligeså soulfuld, som Jeff Buckley i live-version. Tilsæt guitar, gulvbas, piano, orgel og strenge, og et unikt univers er skabt. Et univers der kan varme enhver tabt sjæl. Det er pop uden alle de væmmelige associationer, der normalt følger med udtrykket.

Knips. Du er nu tilbage i gråvejret og den truende vinter. Desværre. Men frygt ej. Thomas Dybdahl er her for at hjælpe. Tryk blot ‘play’ igen.

Thomas Dybdahl. 'One Day You'll Dance For Me, New York City'. Album. CCAP/Copenhagen Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af