U$O

Så er Danmarks hurtigrapper nr. 1 tilbage med et nyt album. Stilen på ‘JegvilgerneDuvilgerneViskalgerne’ varierer mellem U$O’s tighte, hurtige rap og poppede omkvæd. Temaerne kredser om ‘bling bling’-livsstilen i Århus med tøser og byture, og der er mange numre, som er inspireret af den bløde, poppede r’n’b-stil fra den amerikanske vestkyst.

Der er flere gæsteoptrædener på pladen, hovedsageligt fra den danske scene, og de er af varierende klasse. Jokeren, Orgie-E og Niarn leverer alle hæderlige vers, mens Johnsons optræden er tæt på at være direkte pinlig. Til gengæld er den amerikanske rapper Tech N9ne særdeles skarp på ‘International Player’.

U$O’s talent for at rappe i dobbelt tempo er åbenlyst, men spørgsmålet er, om det er nødvendigt med 22 numre for at bevise det. Mange af numrene virker, som om de er lavet efter samme opskrift, og de er ikke alle lige vellykkede. Numrene ‘Flyver Derned’ med et rigtig lækkert iørefaldende guitar-loop, samt ‘Vil Du Med’ med et mellemøstligt beat, hæver sig dog et stykke over gennemsnittet på pladen. Men der er ikke tilstrækkelig mange numre af deres kaliber, og pladen bliver derfor hurtigt triviel at høre på til trods for U$O’s tekniske kvaliteter.

U$O. 'JegvilgerneDuvilgerneViskalgerne'. Album. Virgin.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af