Ganga

Bag Ganga står den konservatorieuddannede Christian Rønn. Han har tilsyneladende god vind i sejlene, men at han tidligere både har været repræsenteret på en række compilations og har lavet filmmusik, er desværre ikke sigende for dette album. Jeg er pinligt klar over, at musikalsk originalitet er en af mine ubehagelige kæpheste, men hvor jeg egentligt godt kan lide både lounge og chill out, bliver “I dream about trees” simpelthen hurtigt for ensporet.

Når jeg en gang imellem støder på en cd, som jeg virkelig rynker brynene af, kommer jeg altid i tvivl om, hvorvidt det bare er mig, der er en sur idiot. Det skal da også siges, at der overhovedet intet er galt med Gangas intentioner: AKAI sampleren, de melankolske, æteriske lydflader, strygersektionerne, den sommetider bevidst naivt elektroniske lyd og de langsomme beats arbejder alle i samme retning, og cd’en er virkelig et stilrent eksempel på sin genre. Alligevel skal man passe på, at en musik, der i den grad dyrker ét element i musikken ikke bare begynder at gentage sig selv, såvel rent praktisk som i mere tematisk forstand.

Det ligger underforstået i genren chill out, at den indeholder et element af meditativ new age, men der er forskel på at køle, og så som Ganga bare være tæt på at køre i tomgang.

Ganga. 'I dream about trees'. Album. Music for dreams/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af