TBA

Bag TBA gemmer sig noget så eksotisk som den 25-årige Tusia Beridze fra Tbilisi, der med Annulé udgiver sit andet album på tyske Max Ernst. Beridze har rødder i den georgiske kunstnergruppe GOSLAP, og pladeselskabet er opkaldt efter en berømt dadaistisk kunstner – ambitionsniveauet er altså med andre ord sat ret højt. Spørgsmålet er så, om albummet kan holde, hvad det lover.

Ingen kan være i tvivl om, at Beridze ønsker at fortælle noget med sin musik: Cd’ens titel er en politisk henvisning med billedet af et annulleret Schengen-visum trykt på selve cd’en, og Beridzes eftertænksomme musik er en slags melankolsk, minimalistisk, avantgarde elektropop, der af og til næsten bliver til lydinstallationer. På samme måde nærmer hendes generelt gode tekster sig nærmest spoken word-genren, et udtryk, der effektivt kombineres og modstilles med den meget elektroniske lyd. Alligevel er det hele i længden bare ikke spændende nok.

Beridzes vokal er for monoton, og hvor lyrisk musikken end er, savner man en eller anden form for udvikling. Hvad der starter som et flot musikalsk og vokalt udtryk ender i længden med at lyde uopfindsomt og affekteret.

TBA. 'Annulé'. Album. Max Ernst/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af