Hanne Hukkelberg

Hvis du har hang til en stille venindeaften i selskab med Björk, Emiliana Torrini og Stina Nordenstam så hæng på – der er kommet en ny pige med i klubben, og undertegnede tror nok, han er forelsket i hende. I hvert fald tror han, hun er sød.

De norske aner gemmes på ingen måde af vejen på 26-årige Hukkelbergs debutalbum, der afslører hende som en lovende vokalist af den nordiske skole. Hun brager ikke ud i hovedet på sine lyttere, men hygger om dem med sin skrøbelig og meget feminine vokal og den ligeledes skrøbelige, men også let skæve, instrumentering, hvor prominente folk som Kaada og flere Jaga Jazzist-medlemmer har givet en hånd med.

De 13, delvist elektroniske, popsange er fint udført med Hukkelbergs sans for skæv og feminin charme. Problemet er bare, at de fra starten ikke har været helt gode nok. for mange af dem er melodimæssigt for svage, og selvom de forsøger at holde sig oppe med den skæve instrumentering, lykkes det kun delvist.

Hun når langt med charmen alene, men hun når ikke hele vejen. Potentialet er stort, og lykkes melodierne bedre næste gang, vil jeg ikke være sen til at fri.

Hanne Hukkelberg. 'Little Things'. Album. Leaf/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af