Soulwax

“Part of the weekend never dies” synger Soulwax i nummeret ‘E Talking’, og de taler ganske sandt, for med ‘Nite Versions’ dør den del af weekenden som tilhører festerne ikke.

Den belgiske producer-duo Stephen og David Dewaele, der også opererer under navnet 2 Many DJ’s, har med deres seneste albumudspil fortolket deres egne numre og leverer hvad der kunne lyde som en aften med 2 Many DJ’s bag pulten.

Albummet er et remix af det et år gamle ‘Any Minute Now’, der bød på en god blanding af guitarstøj og elektronik. Guitarstøjen er forsvundet til fordel for elektronikken, der nu optræder i mere dansevenlige og funky rytmer. Der åbnes med et cover af Daft Punks ‘Teachers’, og dermed er stilen lagt til en lille time i selskab med pumpende beats og synth-baseret electro.

Konceptet er blandt andet inspireret af The Human Leagues ‘Love and Dancing’-album, der er et remix af albummet ‘Dare’. Ideen er den samme hos Soulwax. At få musikken ud på klubberne, hvor der danses og festes. Og missionen lykkes, for ‘Nite Versions’ henvender sig om noget til klubbernes svedige gulve. Der er tale om et remix-album af høj kvalitet.

Soulwax. 'Nite Versions'. Album. PIAS/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af