Ewan Pearson

Soma Recordings har udgivet elektronisk musik siden 1991 og starter nu compilation-serien ‘Sci.Fi.Hi.Fi.’ Det skotske pladeselskab har fået Ewan Pearson til at sammensætte og mixe den første udgivelse i serien. Pearson, som nogen måske husker fra hans energiske koncert på Roskilde-festivalen i 1999, er en af de mest anerkendte producere i England for tiden. I 1996 udgav han albummet ‘Latitude’, og siden har han produceret for blandt andre Chemical Brothers, Depeche Mode og Alter Ego. Han er en af de tunge drenge i housemusikken med speciale i at levere elektronisk tech-house til de mere kræsne og kvalitetsbevidste lyttere.

Selvom denne compilation ikke byder på Ewan Pearsons egne numre, så indeholder udgivelsen den energi og lyd, man kender Pearson for, nemlig tech-house, hvor lydbilledet undgår at blive for minimalt og ensformigt, og electro, der på samme tid virker herligt old school og forfriskende opfindsom.

Kender man Pearsons produktioner i forvejen kan ‘Sci.Fi.Hi.Fi.’-udgivelsen godt være lidt af en overraskelse, idet den byder på en håndfuld mindre progressive tracks. De kommer til at virke som mellemspil i en ellers rigtig god fest med mange højdepunkter, eksempelvis den elektroniske dub-version af Feists’Inside and Out’.

Ewan Pearson et nyt album med egne numre til januar. Indtil da kan tiden slås ihjel med denne velproducerede appetizer, der cementerer hans plads blandt verdens førende house-producere.

Ewan Pearson. ''Sci.Fi.Hi.Fi. volume 1''. Album. Soma Recordings/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af