Leisure Alaska

Danske Leisure Alaska har spillet sammen siden 1994, men det var først i 2000, der begyndte at ske noget. Her mødte de produceren Joshua, som blandt andet har samarbejdet med Mew og Kashmir.

Nu albumdebuterer trioen og slipper godt fra det. De spiller rock, hvor vægten er lagt på det indadvendte og intime, men der bliver også plads til de lidt større armbevægelser. Leisure Alaska formår desuden at levere nogle ganske iørefaldende melodier, der nok skal fænge hos det bredere publikum. Her iblandt synth-popnummeret ‘Hey There Mr.’ og den pudsige ‘Transistors in My Mind’. Førstnævnte har da også allerede fået airtime på P3, og videoen har endda toppet DR’s hitliste Liga.dk. Voldsomt originale er Leisure Alaska ikke, men de kan deres kram og får deres musik til fungere udmærket som en heldhed.

Bandets kendetegn er en umiskendelig guitarlyd, som går igen på de fleste numre, og selvom det er i orden at have et kendetegn, så kunne der alligevel ønskes lidt variation. Ligeledes kunne der være skåret dybere ind til benet og droppet et par numre. For eksempel den knap ét minut lange ‘Are You Comfortable?’, som nok er pæn, men kun udgør fyld.

Leisure Alaska. 'The Deja in My Vu'. Album. A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af