Robert Post

Women! You can’t live with them – you can’t live without them. Det lader til, at det er ud fra det gode gamle ordsprog, at norske Robert Post har lavet sin plade. Mens Post undrer sig over det universelle mysterium, vi kalder kvinder, traller han ud af landevejen med en klingende akustisk guitar. Han kan ses som en mindre melankolsk udgave af sin norske kollega Magnet, dog med mindre finurlighed og mere lige til guitarfortællinger.

Pladen krydres med stort opsatte strygerarrangementer som på pladens første nummer ‘There’s One Thing You Should Know’, der gør en god start og giver lytteren en idé om, at her har vi fat i en nykomling med gåpåmod.

Senere leder han tankerne hen på ukuelige Super Tramp og eftertænksomme Eels. Der er en tilgængelighed i hans musik, som man kan brække halsen på, men i Robert Posts tilfælde virker det faktisk, og det er hyggeligt frem for irriterende, at hans melodier klæber til hjernen allerede efter første gennemlytning.

Allermest puttevenligt bliver det til den langsomme ‘High Tide’, og man længes næsten efter at være småforkølet og ligge under dynen. Pladen er ikke overraskende men genkendelighedens glæde er heller ikke at kimse af – og oktoberdage kan potentielt blive en lille smule mindre deprimerende i Robert Posts selskab.

Robert Post. 'Robert Post'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af