The Untamed

Det sker jo en dag. Elvis genopstår fra de døde, graver sig op til jordens overflade i en sen nattetime, ude på en øde københavnsk kirkegård. Han børster jorden af sig og råber højt efter et husorkester eller et par musikalske zombier. Og hvem sender vi af sted? Marco Burro, Helle Hellcat og Jacob The Ghoul sgu da!

Dannet på resterne af The Burnouts og Jetson har Burro, Hellcat og The Ghoul fundet sammen i trioen The Untamed, der tilbage i 2003 kravlede frem fra det københavnske mørke med debutalbummet ‘Eerie Stories’.

Med masser af twang, løse knogler og hoftevrid dyrker The Untamed morbid 60’er rock med tydelig afsæt i de tidligere udskejelser på garage- og punkscenen. ‘Strange Unknown’ er en grusom effektiv eksekvering af 13 nye rawk’n’roll-numre, dedikeret til den lokale bedemand med titler som ‘The Coughin’ Killer’, ‘Tears in Dead Eyes’ og ‘Postcard from the Grave’.

Med en djævelsk-drevet spilleglæde og simple, men medrivende melodier er The Untamed i stand til at flække kraniet på selv den mest hårdnakkede gobling – hvad der i særhed lykkes på ‘Zouweena – Queen of the Jungle’ og ‘Nocturnal Girl’. Sidstnævnte lyder, som havde ghostpunkerne hevet Dr. John med sig ned i graven bag et sumpet honky tonk klaver.

Det er u-hyg-ge-ligt. På den fede måde!

The Untamed. 'Strange Unknown'. Album. Heptown/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af