Natasja

Natasja Saad, også kendt som Little T, Danmarks førende reggaeprinsesse, vander nu den tørstende danske reggaescene med sin solodebut, der leverer en lun bølge af hoftevridende dancehall-rytmer og tekster sunget på patois – jamaicansk engelsk. Men der er ikke meget ‘rebel music’ over Natasjas reggae, som i stedet hørmer for meget af studieproduceret lyd, der ikke har meget temperament og nerve.

Natasja har været en del af den danske hiphop- og reggaescene i adskillige år og dannede tilbage i 90’erne duo med Miss Mukupa. De to kvinder mødes igen i harmoni på ‘Mysterious’ og på trods af, at Islands Brygge er Natasjas havn, som hun hævder på Bikstok Røgsystems ‘Cigar’, så er hendes jamaicanske accent stadig overbevisende.

Hun får det til at svinge i selskab med folk som Phar fra Bikstok og Alex, der sniger sig ind med sin smørstemme og tilfører nummeret ‘Loaded’ lidt poleret sensualitet. Det hele virker dog i længden en smule for vandkæmmet og pænt, selv om Natasja eksperimenterer med mange genrer.

Mamboen ‘My Dogg’ falder desværre helt ved siden af og det samme gør crunk-nummeret ‘Puppet’ med gæsterim fra rapperen J-Ro fra Tha Alkaholiks. De genremæssige afvigelser skulle sikkert give albummet mere kant, men de virker mere forvirrende end interessante.

Natasja. 'Release'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af