Paul Wall

Paul Wall er en hvid rapper fra Houston Texas, og sammen med Mike Jones, Slim Thug og Chamillionaire er han én af bagmændene bag den snøvlende H-Town rap, der er dukket op i år 2005. Ud over at rappe, så ejer Paul Wall også en succesfuld juvelerbutik i Houston, der har specialiseret sig i at designe platin-kølere, hvis det er det, man er til. Og hvis du ikke allerede har gættet det, så er hans debutalbum, ‘Peoples Champ’, fyldt med karat og bling, hvilket jo ikke er helt dum markedsføring.

Produktionerne på albummet er langsomme og lyttevenlige nik-med-nakken produktioner, og er du ejer af en Cadillac med platin-køler, så må det være kræs for dit anlæg. Men hvis du ligesom mig ikke engang har kørekort og godt kan lide hiphop, hvor du ikke bare skal se på coveret for at regne ud, hvordan albummet lyder, så er det simpelthen alt for forudsigelig og blottet for originalitet.

Lyrisk er Paul Wall ikke noget stort talent, og det virker som om, at teksterne er skrevet for at fremme hans sydstat-flow og ikke indholdet. »To tell the thruth I bring great orgasmic pleasure / It seems like forever / When you flow like a feather«, rapper han blandt andet på nummeret ‘Smooth Operator’. ‘Peoples Champ’ bringer hverken noget nyt eller spændende til genren, og Paul Wall burde nok holde sig til juvelbranchen.

Paul Wall. 'The Peoples Champ'. Album. Warner.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af