Röyksopp – slap aldrig rigtig energien løs

Der er bare ting, musikere ikke gør, hvis de har selv den mindste selvrespekt. Og for alt i verden, spiller man ikke det samme hit, ‘Eple’, to gange i løbet af en aften, hvor 1500 publikummer står med danseskoene nypudsede. Og lige så lidt spiser man ikke sine fans af med sølle én time og ti minutters udfoldelse på scenen.

Den norske duo Röyksopp overtrådte sammen med deres medbragte sangerinde og guitarist simpelthen adskillige elementære regler fra showbusiness’ grundbog under deres besøg tirsdag aften i det udsolgte Store Vega.

Heldigvis har de to nordlige spillemænd evnerne for de elektroniske velsignelser i orden, og det mærkedes når det fungerede allerbedst i numre som ‘Alpha Male’, ‘Poor Leno’ og især ‘Istanbul Forever’ med sin vidunderlige dybe basgang. Men desværre var der også momentvis tomgang, når det ikke rigtig gik op i en højere enhed bag maskinparken. Når den funky lyd tog over med alt for lave “beats per minutes”.

Havde herrerne både gidet og turdet slippe mere energi og flere beats løs, havde de haft alle odds for at levere en magiske aften i stedet for endnu en tirsdag aften til glemselens store bog.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af