The Juliana Theory

Hvis vrede var det vigtigste i musik, ville The Juliana Theory score høje karakterer, for disse fem unge mænd har en god portion indestængt galde, der strømmer ud gennem instrumenterne.

Pennsylvania-gutterne har bestræbt sig på at lave en plade, der ligger tættere på deres liveshows, og det lykkedes da også at få en god og energisk live-lyd ud af anstrengelserne. Det er straight up hård rock med rivende, men også forudsigelige, guitarriffs og tunge trommer i centrum.

Der tages bitter afsked med alt fra kærester til kedelige hjembyer, og selv om teksterne generelt er hæderlige, så er der alvorlige smuttere imellem, hvor den anstrængte følsomme gymnasielyrik kigger frem. Desværre risikerer The Juliana Theory at ryge i katagorien ‘endnu et amerikansk guitarrockband’, for det lyder mest af alt som noget, der er lavet før. Og spørgsmålet er, om ikke dette album ville være mere interessant, hvis det var kommet på gaden for fem-seks år siden?

Indrømmet, de kan deres kram, for numrene hænger godt sammen, og der er enkelte højdepunkter som den kraftfulde ‘We Make the Road by Walking’ og den lidt mere afdæmpede ‘My Heart Is a Soldier’. Der er bare for langt mellem det rigtigt interessante.

The Juliana Theory. 'Deadbeat Sweetheartbeat'. Album. EMI.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af