Diverse kunstnere

Ligesom det to forrige udgivelser i DR’s serie af ‘Radio Recordings’-udgivelser er den tredje i rækken udtryk for et prisværdigt projekt. Det handler om at præsentere den brede befolkning for dansk, elektronisk undergrund, og dertil har man valgt en række af landets fremmeste producere i primært house- og technogenrerne.

Desværre stopper roserne mere eller mindre her, for selvom man måske kommer langt, så kommer man ikke hele vejen med gode intentioner og habile bidragsydere alene. Mr. Kemi og makkeren Amox byder ellers pænt velkommen med et lidt mere tilbagelænet track end sædvanligt, og så bliver den store danske technohelt Trentemøllers tur – oven i købet med forstærkning i form af Banzai Republics helt egen Buda. Det samarbejde er der kommet det atmosfæriske ambientnummer ‘Gamma’ ud af. Et nummer der lige som Mr. Kemi & Amox’ ‘Thirsty In The Morning’ er fint, om end en smule skuffende, Trentemøllers normale niveau taget i betragtning.

Udgivelsens svaghed er ikke så meget de enkelte numre, som det er sammenspillet mellem dem. Der er i flere tilfælde tale om numre, som vil fungere upåklageligt som dj-værktøjer, men i kraft af deres struktur ikke formår at være bindeled mellem det forrige og det kommende. Af den grund havde nok været at fortrække, hvis DR havde hyret en dj, der, som Thomas Madvig og Krede gjorde det med Det Store Mix cd’erne i sin tid, kunne kompilere og mikse numrene.

Diverse kunstnere. 'Radio Recordings Three'. Album. DR/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af