Quantic

Will ‘Quantic’ Holland er primært kendt som en dygtig og eklektisk DJ, der blander grooves fra alle verdenshjørner med afsæt i kærlighed for Londons soul- og jazzmiljø. Det var københavnere vidne til på Vega Lounge i oktober. Hans anden og ligeså sympatiske side er som producer og leder af The Quantic Soul Orchestra.

‘One Offs…’ er et overflødighedshorn af Quantics egne produktioner og remixes af bl.a. United Future Organisation på en dobbelt-cd. Med altid rosende ord fra tastemaker Gilles Peterson og Richard Dorfmeister har Quantic i rollen som studienisse gennem en kort årrække haft held til at skabe moderne soul og funk med glødende dansesåler til følge.

Første cd er dedikeret til hiphopbeats, mens den anden skive er tildelt kluborienterede afrobeats og acid jazz. I første afdeling er ‘En Focus’, der emmer af storbyjazz med fransk rap à la MC Solaar og fint supplerer de ukomplicerede loops ‘n’ grooves, der på den anden cd presser højtalerpappet til sit yderste for at fremmane en varm og nærværende sound. Dog med risiko for blødende bas. Selve masteringen af pladen er ganske enkelt for massiv med fokus på dybe frekvenser. Det er sjældent værd at bemærke, men her trækker det desværre ned i oplevelsen.

Quantic. 'One Offs, Remixes And B Sides'. Album. Tru Thoughts/VME.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af