The Matinee Orchestra

Jeg blev allerede i godt humør, da jeg så coveret. Det er legesygt, og ligner noget et fantasifuld barn ville tegne, hvis et barn da ellers kunne gøre det så flot. Det gør én dejlig tryg, og varsler om det, det er i vente, når cd’en, der er malet som en stor, rund sol, kommer i cd-skuffen. Andrew Hodson, der er The Martinee Ochestra, tager os med ind i et ukompliceret parallelunivers, hvor han fortæller os gode historier, og hvor vi sammen går på opdagelse i fantasien.

Første skæring bidrager til den gode stemning. En blid kvindestemme gentager den sympatiske titel, ‘Thank You For Listening’, over den gode, men aldrig for anmassende, melodi akkompagneret af lette labtopprogrammeringer og alskens akustiske instrumenter. Man føler sig velkommen. På næste nummer skal vi ud og lege, ‘Hide & Seek’, og her, som på albummets resterende nummre, er konceptet noget nær det samme. Hodsons varme, melodiske lydunivers består igen af elektroniske komponenters samspil med de akustiske instrumenter og de smukke vokalstykker fra så prominente navne som Maximo Parks Paul Smith.

Helt i stil med resten af albummet, afslutter Hodson i småabstrakt historiefortælling med historien om en ‘Imagination of a Watermelon’. Denne gang fortalt af en melankolsk, næsten himmelsk strygermelodi, der understreget, hvad coveret afslørede med det samme – det her er en bundsympatisk, fantasifuld og antiinfantil rejse ind i et barn bekymringsløse bevidsthed. Derinde hvor den gode historie hersker, og hvor alle med åbne sind er velkomne.

The Matinee Orchestra. 'The Matinee Orchestra'. Album. Arable/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af