Tosca

»Are you a philosopher?«. »Yes. I’ll fuck your brains out«. Sådan lyder bare et par af de små vokalbider, der konstant dukker frem på dette remixudspil fra Tosca. Wiener-duoens venner har fået æren af at fortolke numrene fra albummet ‘J.A.C.’, som udkom sidste år i maj.

Stemningen er stadig afslappet, og den lægger sig som et røgslør over albummet. Atmosfæren emmer af vin, feel-good og masser af røg. Musikken er som skabt til stunder i de bløde og komfortable rammer. Sid ned, lyt og slap så af.

Richard Dorfmeister og Rupert Huber har i over ti år begået små mesterværker sammen som Tosca. Og ikke for første gang er det gamle numre i nye klæder, vi præsenteres for. Men som god vin ældes med ynde sådan også med Tosca. Den dubbede lyd med den varme bas, som er så typisk for Tosca, fornægter sig ikke.

Gengangere er der flere af på ‘Souvenirs’, men albummet spænder vidt uden at tabe tråden. Den jazzede inspiration er udgangspunktet, men det suppleres med latin fra Senor Coconut, et skær af house fra Stereotyp, klassisk bedøvet downbeat fra Burnt Friedman, og subtil hiphop fra DSL. Og sådan fortsætter det. Toscas venner er ikke hvem som helst. De leverer fine afstemte perler på en bølget snor.

Tosca. 'Souvenirs'. Album. G-Stone/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af