Booka Shade

Walter Merziger og Arno Kammermeier i Booka Shade er praktisk talt pladeselskabet Get Physical. I tillæg til deres egne produktioner øser de også ud af deres talent som remixere for resten af selskabets kunstnere, hvilket blandt andre indbefatter M.A.N.D.Y., DJ T og Chelonis R. Jones. Mere end noget andet kan deres lyd siges at lægge navn til den lidt dubiøse genrebetegnelse ‘electro-house’ (en dyb og tech’et form for house), som er i vælten for øjeblikket.

Duoen forenede house-tilhængernes forskellige skoler med sidste sommers prisvindende nummer ‘Body Language’, hvis karakteristiske melodi hittede fra Ibiza til Berlin. Her på deres andet album optræder samme nummer i en lidt dybere og roligere genindspilning, der understreger, at vi har at gøre med et album, der ikke vælger de lette løsninger. Uden at vise de mindste tegn på at briste har de stopproppet det med alskens temaer. Alt fra let loungy og sydlandsk house, funk, ambient og downbeat over skæve beats med clicklyde og vokalsnippets til fjernøstlige toner, svævende klangbunde og mørk, futurisk techno indpodes med finfølelse, uden at Merziger og Kammermeier går på kompromis med deres lyd og evne til at kreere fængslende melodier.

Booka Shade giver en ‘guided tour’ til himlens æteriske kvaliteter og sjælelige fordringer, men også til de dyriske og kropslige instinkter synderne i skærsildens kredse har begået og efterlader kun lytteren med et ønske om en runde mere.

Booka Shade. 'Movements'. Album. Get Physical/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af