Le Mans

Svenske Le Mans er det første svenske band, der har fået lov til at indspille i Kents eget studie
‘Psykbunkern’. Det er et godt skudsmål og en god nyhed for et nyt band, men når nu to af medlemmerne i Le Mans selv spiller i Kent (Harri Mänty og Markus Mustonen), er det nok ikke så mærkeligt.

Le Mans spiller en lidt dyster form for pop-rock. Ikke helt ulig Kent, men hvor omdrejningspunktet i Kent er Joakim Bergs stemme, er det her lagt i hænderne på Kris, hvis luftige stemme og fraseringer minder en del om Tori Amos.

Hun synger med en nærmest teatralsk desperation, der ærlig talt sjældent passer til de mere simple kompositioner og enkle riffs. Le Mans bedste momenter er klart i de numre, hvor Kris skruer ned for sin patos-ladede stemme og finder ind i bandets stil. Her fungerer det så til gengæld også rigtig godt, og bandet har flere potentielle hits på pladen inklusive ‘Talk’ og førstesinglen ‘Rolling the Stones’.

Le Mans, har som så mange andre svenske bands, fundet frem til en international lyd, men selvom der er mange udmærkede numre på ‘Rebel Action’, og det hele er rigtig godt udført, så er det hørt så mange gange før, og der mangler en eller anden form for nerve, før det bliver rigtig vedkommende.

Det er dog kun bandets første udspil, og så snart de slipper tøjlerne lidt, er der grobund for noget rigtig spændende. Indtil nu må de nøjes med mærkatet ‘solidt håndværk’.

Le Mans. 'Rebel Action'. Album. www.ultrachrome.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af