Lidt i skyggen af sin bedre halvdel

Man kunne godt få lidt ondt af sanger Andy Cabic, som han på endnu en helligdags-traumatiseret torsdag stod på Loppens scene foran et mindre publikum. Et publikum, der, med hånden på hjertet, sikkert for størstedelens vedkommende var mødt op med Cabics gode ven, Devendra Banhart, i tankerne. De to har tidligere delt scene under navnet Vetiver, men denne gang stod Cabic alene tilbage, dog stadig med sit lille firepersoners band Vetiver som støtte.

Og heldigvis for det, for alene ville Cabic havde vært lidt ude på herrens helligdags-mark. De country-pop-orienterede sange stod for de flestes vedkommende simpelthen ikke klare og fortryllende nok til at blive hørt i skyggen af hans gode ven. Til tider lidt slatne, andre gange næsten som klistrende syng-med-ballader.

Udgangspunktet i Neil Young og Fleetwood Macs midthalvfjerdser traditions-skabende ballader er bestemt et skønt sted at drage ud fra, men Cabics egne sange manglede ovennævntes pondus og variation allerede efter den første halve time. Det mærkedes i det ellers venligt stemte publikum, hos hvem klapsalverne efterhånden blev lige som det meste af musikken; slatne og uden pondus.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af