Think About Life

Canadiske Think About Life stak deres skrigende discopunk-fjæs frem sidste år, da Montreal-vennerne i Wolf Parade inviterede dem med på turné rundt i Nordamerika. Det førte et mindre gennembrud med sig, og bandet har siden da rusket liv og rabalder i de skæve dansegulve, og står nu klar med deres debutalbum.

Albummets lydbillede er gennemgående forvrænget og kaotisk, med en forsanger der råber og skriger oftere, end han egentlig synger, og sjældent rammer en ren tone, når han endelig forsøger. Bandets hjerne og bagmand er produceren og keyboard-kunstneren Graham Van Pelt, der primært genererer stærkt forvrængede riffs og droner fra sine talrige tangenter, men som i følsomme øjeblikke også kan bygge rene indiepop-huse. Trommerne spiller deres helt eget spil fra discopunk og hiphop til house og ren rock-trommerum, der står dejlig råt hugget ind i lydbilledet uden en bas til at glatte tingene ud.

Så det er på mange måder et charmerende galehus de inviterer indenfor i, men man får også hurtigt nok af larmen og især forsangerens fjollede skrigen. Der er dog enkelte perler i kaoskisten som discobaskeren ‘Paul Cries’ og støjballaden ‘Bastian and the Boar’, men man skal igennem en del skrammel for at finde dem.

Think About Life. 'Think About Life'. Album. Alien8 Recordings/VME.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af