Nordic By Nature – talent, men ingen fornyelse

Er det for meget at forlange mere end ungdommelig energi og et glimt af morgendagens stjerner, når menuen står på fire af Nordens bedste upcoming rapartister? Kan man måske ligefrem forvente et smugkig ind i, hvordan fremtidens hiphopmusik skal skæres?
Spørgsmålet hang i luften, da den veloplagte sprechstallmeister Per Vers skridtede ind på scenen med mantraet, »Pavilion, you look like a motherfucking million!« Publikum var tændt under alle omstændigheder.

Nemo (billedet) startede festen ved at kaste sig i ringen med et fyrværkeriknald sammen med kompagnonen Klingen. Men på trods af den kun 20-årige Nemos talent og gæsteoptrædener fra både Troo.L.S og Niarn, var den sande kaptajn i dag produceren Gettic. På bas styrede han slagets gang og mindede om, at kombinationen af Nemos rapskills og Gettics produktionstalenter i fremtiden godt kan gå hen og blive mere end lovende.

Derefter fulgte svenske Up Hygh og norske Chris Lee. Med engelske tekster og r’n’b-inspiration var man i godt selskab, men man kunne ikke rigtigt undgå følelsen af at have hørt det hele før, og som regel bedre.

Slutteligt tog MC Fight Night-champ’en Pede B. Godt bakket op med band formåede Pede & co at få rundet festen af på behørig vis. Publikum var nede med Pede og en vellykket koncert blev kørt hjem med lige dele autoritet og charme.

Nålen lå altså dybt og sikkert i vinylens rille. Det var ikke i dag, man skulle forvente musikalske kvantespring. Til gengæld var der ingen slinger i valsen, og der blev optrådt energisk, effektivt, underholdende og, ikke mindst, lovende fra alle kanter.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af