Peaches

Hun er lige til at spise som et stykke frugt med orme og mider. Det smager et sted imellem skønt og forfærdeligt, men giver saft og kraft. Den canadiske sangerinde Peaches er som adskillige andre kolleger gået i krig mod mandlig dumhed og forsøg på at hæve en slatten potens med vold og magt.

‘Impeach My Bush’ kalder hun derfor sit tredje album i et velplaceret ordspil; bestrid min Bush. Og det gør hun med safterne sprøjtende ud over sine electro-funky sange, der denne gang ikke er for sarte til at lade en klistret r’n’b omdanne hende til funky-babe i MTV-klassen. Et lokkende, men også lidt frastødende, musikalsk kneb.

Og kneppe vil hun selvfølgelig stadig, pik og patter skal vibrere både over og under Peaches. Men kan I noget, I fyre?, spørger hun i ‘Two Guys For Every Girl’, hvor hun stiller krav til tilfredsstillelse til både gården og gaden, når hun ligger på lagnet. Og så kan vi ellers bare sidde tilbage med røde ører, vi handyr, over at være nogle mangelfulde skvat.

Peaches har sin egen programerklæring, og hvad enten de mindre pæne sider af mandligheden syles for mental dumhed eller potens-opblæsthed, så gør hun det lige så naturligt, som hendes mandlige kolleger lader chokolade-brune tøsebørn omdanne sig til vrikkende bagender. Den canadiske fersken er fuld af påtrængte vitaminer.

Peaches. 'Impeach My Bush'. Album. XL Recordings/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af