Roskilde 06: Two Gallants – Himmelsk whiskey-ånde

Galante var de ikke ligefrem de to unge herrer fra San Francisco, der denne aften affyrede en imponerende massiv og rocket opdatering af hjemlandets folk- og countryrødder. Koncerten blev skudt i gang af forsanger Adam Stephens feedende guitar, hvorefter trommeslager Tyson Vogel tæskede sig ind med ansigtet gemt bag et gyngende tæppe af lange sorte lokker. Stephens åbnede så op for sin skærende hæse stemme, så whiskey-ånden kunne lugtes helt ned på bagerste række – en meget meget indtagende stemme som behændigt bevægede sig rundt mellem himmel og helvede alt efter temaerne i de lange skæbnefortællinger om mord og ond kærlighed.

Herlige sange som ‘Steady Rollin’ og ‘Las Cruces Jail’ fra duoens seneste album, ‘What the Toll Tells’, blev leveret skarpskårne og fik hop og skrål ud af det opstemte publikum, men duoen imponerede også med tungt jammede mellemspil.

De sluttede som de startede med en feedende guitar liggende på scenen. En lille times koncert og ingen ekstranumre blev det til, hvilket passede perfekt.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af