Band Ane

Det burde egentlig ikke være sådan, at når der endelig dukker en pige op på en ellers mandsdomineret scene, så stopper man op og giver sig tid til at lytte. Alligevel kan man tage sig selv i det, når det sker. Heldigvis er det ikke på grund af kønnet ved tangenterne, at man spidser ører og lytter en ekstra gang til Band Anes debutalbum. Musikken viser sig at åbne sig op for en sjældent hørt blid sensualitet og musikalsk fornemmelse.

Selv om musikken indeholder en pæn del af den syrede eksperimenteren, man normalt finder hos det tyggegummignaskende pladeselskab Jenka Music, så falder albummet aldrig helt hen i meningsløse lydmanipulationer. Derimod får eksperimenterne hele tiden et melodisk modstykke i Ane Østergaards sans for stemningsfulde melodier og harmonier. Og det er i mødet imellem skønheden og udyret, at den søde musik opstår.

De mange musikalske indflydelser får hver især deres lille punkt, hvor opmærksomheden rettes mod dem, og de får lov til at skinne et øjeblik. Men det er mellem Anes kærlige hænder, at magien opstår og elementerne falder rigtigt på plads. ‘Anish Music’ er en spirende stilk på en karriere, der tegner sig til at blive en stor smuk blomst.

Band Ane. 'Anish Music'. Album. Jenka Music/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af