Kid Koala

Kid Koala har altid praktiseret sin helt egen uortodokse og energiske dj-stil, og med sine roste udgivelser har han været et af trumfkortene hos det progressive pladeselskab Ninja Tune. De seneste år har arbejdet med en dukkemusical og en bog om en klarinetspillende myg optaget den produktive canadier, men der er altså også blevet tid til en musikudgivelse.

‘Your Mom’s Favorite DJ’ består af to dj-set, som begge har en varighed på omkring 15 minutter. På den forholdsvis korte tid mixer og scratcher han et utal af gamle jazz- og swingplader sammen med trommeloops og stemmer fra gamle obskure film.

Ifølge kunstneren er idéen med udgivelsen at fortælle små opdelte historier, men det opleves mere som en konstant søgen efter udvikling i mixet, der desværre tit ender i famlende eller larmende løsninger. Især sidste set har et overdrevent brug af elektriske guitarsoloer som et ødelæggende element.

Han har uden tvivl haft det sjovt i studiet, og der er da også tidspunkter, hvor man som lytter lader sig rive med af de fantasifulde lydkollager. Men fornøjelsen er ofte kort, da kvaliteten skifter lige så hurtigt, som Kid Koala mixer.

Kid Koala. 'Your Mom´s Favorite DJ'. Album. Ninja Tune/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af