Peaches – med et knald til alle

Aldrig har man kunnet være vidne til så stor en pik-attrap, som hvad den canadiske sexbombe (med en helt anden betydning end vanlig) tirsdag aften drillende fremviste for en udsolgt Lille Vega. Og så tilmed foran et publikum, der vist ikke genkendte Peaches’ præferencer for lige præcist den legemsdel.

Sangerinden, der behersker at kaste følelsen af seksuel underkastelse lige tilbage i hovedet på det såkaldte stærke køn, havde naturligvis et par bombastiske gaver med, da hun for første gang stod på en dansk scene medbringende et backingband.

Og hvilket band! Selv ikke Prince kunne i midt 80’erne have fundet mere kiksede sølvfarvede dragter frem til Wendy og Lisa, som det rædselskostume Peaches’ tre kvindelige musikere havde iklædt sig. Ser man da lige bort fra Peaches selv, som hun showet igennem blev forvandlet fra en blanding af amerikansk teenage-popdulle og muslimsk dydighed under ‘Impeach My Bush’-sangene til stripper iført branchens allermindste sæt af undertøj under frigørelsessangen ‘Fuck The Pain Away’.

Om Peaches fik knaldet sine smerter væk, må hun selv svare på. Men består knaldet i en understregning af, hvor nemt kønnene lader sig fange i genbrugte seksuelle billeder, så kan der kun være fantomsmerter tilbage hos aftenens publikum. Bomben sang måske nok som et mareridt og hendes tre dragere rockede rent ud sagt som en flok tamme katte. Alligevel underholdte og inspirerede Peaches et sted midt imellem stripperbarens udstillingsvindue og et vækkelsesmøde for progressive hjerner. Således lød »the teaches of Peaches«.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af