Slow Train Soul

Den produktive herre Morten Varano, der som producer har over 50 udgivelser på samvittigheden, er endnu engang på banen med et nyt udspil. Han er formentlig bedre kendt som den ene halvdel af hedengangne Puddu Varano, og går talen på elektronisk musik i Danmark og København er han så godt som uomgængelig.

I Slow Train Soul får Varano selskab af den karismatiske soul- og jazzsangerinde Lady Z i et samarbejde hvor de komplementerer hinanden på bedste vis. For tre år siden debuterede de med ‘Illegal Cargo’, og har siden hen været et finde på respekterede compilations som Hôtel Costes og Budda Bar. En ikke helt uvæsentlig detalje at nævne i en anmeldelse af nærværende album, da det giver et fint billede af, hvilken musik det er, vi her har med at gøre.

Albummet er en genrehybrid, hvis udgangspunkt er soulgenren tilsat Varanos funky electro rytmer. Albummet er indspillet så forskellige steder som Los Angeles, Trinidad, København og London, hvor man de respektive steder har samarbejdet med lokale musikere. En samarbejdsform der giver albummet liv og diversitet.

Vi kommer vidt omkring, men altid med et sikkert og samlet udtryk. ‘Splinter’ åbner op for broken beat og electro funk, mens ‘Sexing The Cherry’ er jazzede elementer, soul og elektronisk musik. Stilen er enkel, Lady Z’s vokal lige i øjet og det er et veltilskåret ‘feel good’ nummer. Med ‘Santimanitay’ beviser Morten Varano endnu engang sit talent som producer og musiker. Her er tale om et album, der ikke burde have problemer med at begå sig på den internationale scene.

Slow Train Soul. 'Santimanitay'. Album. Murena/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af