Juliette And The Licks

3, 2, 1, action! Filmstjernen, der hellere vil være rockbitch, er tilbage. Miss Juliette Lewis er klar til kapitel 2 i rock’n’roll-eventyret, til lejligheden med Dave Grohl ombord som co-star og celeber tøndetæsker. Sådan må det vel være, hvis man mener det alvorligt, det med rocken.

‘Four on the Floor’ starter sådan set også meget lovende, når Lewis, med hår på brystet og skrigende som en desperat junkie, fræser ind på scenen til tonerne af ‘Smash and Grab’. Grohl tæsker i skindet, The Licks svinger spaderne, og Juliette sætter tænderne i strubehovedet på sine lyttere. Værre bliver det bestemt ikke med ‘Hot Kiss’, der følger godt trop som catchy førstesingel.

Desværre knækker filmen herefter for den unge frøken Hollywood. Størstedelen af albummet viser sig nemlig at være en ganske gennemsnitlig rockskive, der flyder ud som indholdet i en tilfældig jukebox, på en tilfældig bar, i en tilfældig amerikansk storby. Upåagtet hvor meget Lewis, Grohl og The Licks rocker i det, ender det samlede indtryk af albummet ikke ud i andet end et par løse hoftesving, en halvkedelig fællesskål og en smålummer kommentar om, at »hun er sgu da også meget lækker, hende Lewis«.

Juliette Lewis beviste med sidste års debut ‘You’re Speaking My Language’, at hun sagtens kan begå sig uden for filmens verden. Desværre ender rollen som rock’n’roller i anden omgang med at blive lidt for påtaget.

Juliette And The Licks. 'Four on the Floor'. Album. Hassle Records/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af