Apparat

Sacha Ring, tyskeren der gemmer sig bag Apparat-aliaset, har haft travlt de sidste par år. Udover en lang række soloudgivelser, har han arbejdet med folk som Ellen Allien og Modeselektor, spillet et hav af liveshows rundt omkring i verden, drevet det succesfulde label Shitkatapult med T. Raumschmiere, og nu har han også færdiggjort endnu et, oveni købet fremragende, soloalbum som Apparat.

Under udarbejdelsen af ‘Walls’ har Ring endda haft tid til at afsøge såvel pop som techno, soul, rock, electro og electronica for at finde det, han bedst kunne lide, og ud af det lave en plade fyldt med numre midt imellem det hele. Numre der først og fremmest er typiske for Apparat.

Samtidig er det et usædvanligt varmt album. Udover håndspillede trommer og strygere er det især hans egen og dansk/tyske Raz Oharas fabelagtige vokal, og selvfølgelig den enorme dybde, der altid er i Apparats produktioner, som kan tage æren for varmen. Både når det byder op til dans, til eftertanke, og når det inviterer os til at svæve med væk, virker det helt naturligt at tage imod tilbuddene med åbne arme.

Apparat. 'Walls'. Album. Shitkatapult/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af