Diverse kunstnere

Det progressive og produktive pladeselskab Stones Throw fik sidste år overraskende stor succes med den første ‘Chrome Children’-compilation. Opfølgeren kunne allerede i januar hentes gratis på satireshowet ‘Adult Swim’s hjemmeside, men udgives nu også officielt som en del af indie-selskabets fortræffelige portefølje.

Toeren giver mere spilletid til flere af selskabets mindre kendte navne, som sammen med eksterne producere som Four Tet og Dabrye skaber flere spændende numre, der falder fint i tråd med den genrebrydende linje, som Stones Throw gennem mere end et årti har lagt for dagen.

Den alsidige rapper/sanger Aloe Blacc og det pågående punchline-monster Guilty Simpson boltrer sig begge i multiinstrumentalisten Four Tets syntetiske beats og Roc C flyder sjælfyldt over Oh Nos vemodige vintage-produktion på ‘Living for the City’. Men også den etablerede ener Madlib leger med og skramler to gange videre med sine karakteristisk støvede spacefunk-beats, inden han til sidst kaster sig over excentriske jazzgrooves og breakbeats med alter egoet The Jazzistics.

Der bydes dog hverken på samme gennemgående høje kvalitetsniveau eller små genistreger som på forgængeren. Nybegyndere kan med fordel starte der, mens de nysgerrige beat-connoisseurs kan gå på jagt efter de små godbidder her.

Diverse kunstnere. 'Chrome Children 2'. Album. Stones Throw/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af