JaConfetti

Lige siden førstesinglen ‘Hold nu kay’ eksploderede og kastede farverig musikkonfetti ud over os alle, har vi ventet på at blive inviteret dybere ind i Ane Trolle og Josephine Philips eventyrlige univers fyldt med alverdens dyr, madvarer og selvfølgelig masser af konfetti.

Men ligeså befriende og festligt som det univers er, ligeså hurtigt ville det blive kedeligt, hvis eventyr-aliaserne Ella Mau og Yvone Coco ikke bakkede det hele op med en flabet musikhybrid, der trækker på alt fra dancehall og ska til electroclash, hvor de gode popmelodier er velkomne legekammerater.

De melodier er umiskendeligt til stede på den Thomas Troelsen-producerede førstesingle samt den nye single ‘Step Up’, der blander drømmende xylofonklang med klassisk-flirtende horn og et gyngende beat for ikke at glemme vokalerne. For det er selvfølgelig ikke mindst duoens stemmebånd, der sætter konfetti-prikken over i’et. Trolle/Mau beviser, at hun har andet at byde på end den soulede røst, hun blandt andet har tillagt Trentemøller og Peders numre, når hun hives med af den ska-vante, tidligere sanger i Favelachic, Philip/Coco.

Og det er absolut i ska’ens tempofyldte kompositioner, at de to befinder sig bedst, for selvom ikke mindst Trolles vokal kan forsøde ethvert roligt vuggende track, så bliver numre som ‘Roll the Dice’ og ‘Trust Me’ småkedelige, mens det dubbede ‘Track Masters’ bærer det nedsatte tempo bedre, ligesom det electro-ficerede ‘Deksloc’ beviser duoens prisværdige spændevidde. For konfettien er langt fra ensfarvet, og det er forfriskende med et dansk bud på tidens genrehybrider.

JaConfetti. 'The Rainbow Express'. Album. Sony BMG.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af