Diverse kunstnere

I det evigt muterende grænseland imellem kunst, industri og kunstindustri finder man en sjælden gang et stabilt fartøj, der forstår at manøvrere imellem de kommercielle og eksperimentelle faldgruber. VUF/records’ første compilation ‘VUF/Empire’ er netop sådan et fartøj. Det er styret af 14 kaospiloter, der trækker i hver sin retning, men når samme mål: En pragtopvisning af, hvad der er i vente på den elektroniske scene om kort tid.

VUF/Empire er et nyt dansk initiativ til et samlet udstillingsvindue af nye tendenser indenfor musik, grafik, maleri, design og film med eget domicil på internettet. Blandt de 14 bidrag til denne opsamling finder man spændende bidrag fra fortrinsvis danske, men også svenske, tyske og spanske kunstnere, der alle bindes sammen i en bred elektronisk vifte.

På tracklisten på denne en time lange mp3-showcase, som du kan få smidt gratis i hovedet på få sekunder, hvis du har en stabil internetforbindelse, optræder pænt etablerede navne med rock-attituder som SuperTroels. Men det er de langt mere spændende raver-toner fra den unge århusianske trash-electro duo ElectroJuice og de mere funky rytmer fra Birk Storm, der virkelig er med til at få samlingen til at pege fremad og skabe forventninger.

Diverse kunstnere. 'VUF/Empire'. Album. VUF/records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af