Biz Markie – er hiphoppen virkelig død?

Noget kunne i hvert fald tyde på det med den lille skare af mennesker, som var dukket op torsdag aften i Amager Bio, hvor Biz Markie med flere var på plakaten. Det var dog desværre ikke kun dette punkt, der gjorde det til en sørgelig aften, og man kunne kun være misundelig på dem, som havde valgt at bruge deres tid på noget andet. Hovednavnet Biz Markies optræden var ikke bare rutinepræget, den var katastrofal.

Da klokken efterhånden tikkede mod midnat, gik han på scenen, og kun en halv time senere vinkede han farvel igen. Ikke nok med af, at man blev spist af med en kort optræden, så var kvaliteten af denne nærmest at gøre nar af de fremmødte. Han startede med et lille dj-show på ti minutter, hvorefter han gik i gang med det, som alle havde ventet på i så lang tid: Nemlig at rappe.

Her holdt han sig til forkortede versioner af sit ellers imponerende bagkatalog, hvor højdepunktet var ‘Just a Friend’. Men i stedet for at få hele versionen af hans største hit, så måtte vi nøjes med omkvædet, og så var det endda publikum, der sang det meste. Biz Markie virkede simpelthen ligeglad og som om, at han hellere ville være alle andre steder denne aften. Men selvom der ikke var dukket mange op for at se den gamle hiphop-stjerne, så er det ingen undskyldning. Han skal nok ikke regne med at se mange flere, hvis han vælger at lægge vejen forbi København igen.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af