Feist – tryllebandt publikum

Efter at have ladet vente på sig et halvt års tid, som følge af en aflyst koncert i foråret, kunne fans og andet godtfolk endelig få syn for sagen om den smukke Feists talenter. Og ganske rigtig rygterne holdt stik. Hun var i sin helt egen klasse. Det er altid en uhørt glæde, når musikere viser, at de rent faktisk har mere at byde på i levende live foran et publikum, end når de er bag studiets lydisolerende vægge. Hun er et stort talent, der kender sin egen formåen til fingerspidserne, og som er i total kontrol over, hvilke virkemidler hun skal bruge hvornår.

Med sig på scenen var et uhyre velspillende band, der dog desværre aldrig fik mere opmærksomhed, end et par spredte bifald efter forskellige soli. Fokus var koncentreret et hundrede procent om sangerinden, der til gengæld demonstrerede, at ikke nok med at hun besidder en vidunderlig stemme, der spænder bredt, så er hun også en habil guitarist. Og netop med guitaren godt i hånden formåede hun at give blandt andet åbningsnummeret ‘When I Was a Young Girl’ og senere ‘Secret Love’ meget mere kant end blot at være småhyggelige sange, som de lyder på albummet ‘Let It Die’.

Med kontrolleret perfektionisme styrede Feist sit band og publikum gennem 80 minutters fornem opvisning i, hvordan en popkoncert skal lyde. En lille smule afslappethed og mindre kontrol ville dog havde lagt den sidste brik i puslespillet til en perfekt koncert. Trestemmig fællessang, håndklap og til sidst stående bifald – Feist havde publikum præcist, hvor hun gerne ville.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af