Former

Formers anden cd i dobbeltudgivelsen, der også tæller udgivelsen ‘Secretely Flowing’, finder man på sidste side i en bog, der, som titlen antyder, er velegnet til babyer med dens tykke sider med billeder af farverige akvareller. Akvarellerne er ligesom musikken lavet af Martin Lind, mens det musikalske indhold er den anden del af Martins musikalske rejse, der denne gang er en introvert rundtur i komponistens sind.

Minimalistiske klaverkompositioner går i sikker og roligt tempo hånd i hånd med atmosfæriske klangflader fra en slideguitar og ambiente lyde, der er hentet i naturens verden. Musikken har et melodisk element af nostalgisk erindring til dengang, solen altid skinnede og livet var uskyldigt og ukompliceret. Der var altid et tog, der tøffede af sted i horisonten, og den lille transistorradio spillede Elvis-hits. Samtidig giver de tilbagetrukkede kompositioner lytteren stor rumlighed til selv at tillægge musikken betydning.

Om musikken egner sig bedst til babyer, vil jeg overlade til eksperter at svare på. Men pladen er fuld af umiddelbare og uskyldige sanseoplevelser, der bypass’er intellektet og går direkte fra oplevelse til følelsesregistret. Et utrolig behageligt og ukompliceret bekendtskab.

Former. 'Music for Babies'. Album. Formermedia.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af