Gwen Stefani – drengepigen er en stjerne

Gwen Stefani har været længe undervejs. Både i sin karriere, der blev skudt igang med bandet No Doubt i 90’erne, men i høj grad også med sin verdensturné som i aftes rundede Forum. Touren tæller over 90 koncerter, Gwen har sin søn Kingston med sig, og alting taler faktisk for, at den 38-årige sangerinde burde være udmattet og træt af livet på landevejen. Men det skulle langt fra vise sig at være tilfældet.

Selvom publikum i starten virkede, som nogen der skulle være blevet hjemme for at finde ud af hvem, der myrdede Nanna Birk-Larsen, så forsvandt al tvivl som dug for solen, da aftenens altoverskyggende hovedperson gik på scenen med et brag til tonerne af titelnummeret fra hendes seneste plade, ‘The Sweet Escape’. Et umådeligt velspillende band og en gruppe af seje dansere flankerede den californiske megastjerne, som præsenterede en perlerække af numre udelukkende fra sine to soloplader.

Sange som ‘Cool’, ‘4 in the Morning’ og den hårdtslående afslutningsbombe, ‘What You Waiting For?’ er ganske enkelt fantastiske popsange, og hvem andre end Gwen Stefani kan få små 10.000 søndagssløve danskere til at synge med på »this shit is bananas« fra det ubetingede højdepunkt med ‘Hollaback Girl’?

Gwen Stefani er stadig den seje drengepige fra No Doubt. Hun elsker sit publikum, fortæller små anekdoter om den »fucking delicious pizza«, hun fik i går, og hun sveder stadigvæk sit tøj igennem, når hun spiller live. Tøjet er bare lidt lækrere nu, og man fristes til at sige, at det samme gælder Gwen. Den rockede råhed kombineret med popprinsessens guddommelige charme er en bundsolid cocktail, som i går slog Forum i gulvet med et kærligt håndkantsslag. Gwen er en stjerne.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af