Danko Jones

Canadiske Danko Jones har siden sluthalvfemserne pumpet deres klassiske power trio-hard rock ud over mangen en scene på tværs af kontinenterne, et faktum, som de med stor stolthed beretter om på åbningsnummeret ‘Code of the Road’. Men et andet faktum er, at Danko Jones aldrig rigtigt har formået at distillere energien fra deres live-koncerter ned i albumform. Og fjerde album, ‘Never Too Loud’ er desværre ikke nogen landvinding i den samenhæng.

Man fornemmer, at mange af sangene, ikke mindst den sublimt støvede ‘Something Better’, leveret fra en svedig klubscene ville træde mås, men de svigtes af en ret steril og anonym produktion og ikke mindst en levering, der er lidt for pæn og fattig på energi.

Og så er der altså også et par gedigne gumpetunge svipsere på ‘Never Too Loud’, ikke mindst den næsten naivt sukkerpoppede ”Take Me Home’, hvor bandets hard rock-lokomotiv pludselig lyder mere som en gammel mand, der forsøger at rejse sig op fra lænestolen – med seriøst knirkende knogler til følge.

Danko Jones. 'Never Too Loud'. Album. Bad Taste/At:tack.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af