The Floor Is Made Of Lava

Det er som om, den københavnske gruppe The Floor Is Made of Lava ikke kan få fart nok på. Allerede på debuten tordnede rocken af sted med 120 i timen, og nu har gruppen ladet 11 producerer og dj’s centrifugere skæringerne fra ‘All Juice No Fruit’ i et hårdpumpet remixalbum.

Navne som Troels Abrahamsen, Carsten Heller og Dj 2000 F har taget råbåndene med i studiet, klippet rocklyden i stykker og limet den sammen med minimale technospor, house og electro. Umiddelbart en god ide, for The Lava egner sig udmærket til remix, og de mange no nonsense-riffs og fængende vokallinjer synes skabt til at blive skudt af sted på et elektronisk beat. Flere steder understreger remixene da også originalernes kvalitet, som når Saint Pauli klipper nummeret ‘5-Vice’ så elegant, at et helt nyt mønster af knasende synth, ulmende klimaks og pirrende breaks træder frem.

Nummeret fremstår en del stærkere end originalen, men knap så vellykket er de nye versioner af ‘Told Her I’m from Compton’ og især ‘Do Your Sister’. Det ellers udmærkede rocknummer passer ikke til remixets hårdrøvede kudurobeat og lyder lige så usammenhængende, som når man under en rundtur på MySpace ved et uheld får åbnet flere vinduer med musik samtidig. Og nummeret må få lytterne til at overveje, om det nogle gange er gået lidt for stærk, om tempoet er højere end kvaliteten, og om basgangen mon ikke er dybere end meningen med det hele.

The Floor Is Made Of Lava. 'All Juice No Fruit (remixed)'. Album. Tabu/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af