The Rumble Strips

Selvom debutalbummet fra engelske The Rumble Strips har været fire år undervejs, så er tiden ikke blevet tilbragt i et mørkt kælderøvelokale med at finpudse deres melodier men derimod på at turnere hjemlandet tyndt i selskab med blandt andre Dirty Pretty Things og The Young Knives.

Det brænder igennem på albummet ‘Girls and Weather’, hvor der er skruet højt op for live-energien, mens der er skruet tilsvarende ned for numrenes lyriske indhold. Teksterne handler, som titlen måske antyder, primært om piger og vejret, og der ligger bestemt ikke en stor sangskriver gemt bag forsanger Charlie Wallers skriblerier.

Men kan man se bort fra teksternes manglende indhold og bare lade sig smitte af bandets energiske fremførelser af deres uptempo blanding af pop-rock og ska-punk, som kunne være Dexys Midnight Runners med et energitilskud fra Floridas 90’er-ska-scene, så er der dømt både fest, farver og ballade.

Der er ingen tvivl om, at The Rumble Strips må være en underholdende energibombe live, men musikken får desværre svært ved at fænge helt, når den skal igennem ens højttalere.

The Rumble Strips. 'Girls and Weather'. Album. Fallout/Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af