Rock Hard Power Spray

Man kan ikke ligefrem beskylde Rock Hard Power Spray for at have opfundet den dybe tallerken, men til gengæld så viser Odense-gruppen på deres andet album i hvert fald, at de ved hvilken ende af tallerkenen, man hælder suppen i.

Stilmæssigt har der sneget sig en snert af stoner-rock ind i kvartettens lydbillede, men ellers er det stadig hård og energisk 1-2-3-4-rock med forelskede blikke til både grunge- og punk-traditionen. Ikke ligefrem det mest ophidsende salgs-pitch i vores blaserte, musikalske verden, men Rock Hard Power Spray har et solidt greb om virkemidlerne, en god håndfuld rigtigt fede riffs, og de formår at styre udenom de værste klichéer inden for genren.

Der hvor bandet stadig mangler pondus og den sidste snert af klasse, er på vokalsiden, der må kæmpe hårdt for at holde bare nogenlunde trit med de mange hooks i musikken. Mattias Hundebøll sang er simpelthen generelt for vag og identitetsløs, og selvom der er skruet voldsomt op for vokalen i mixet – og Hundebøll har masser af energi i sin levering – så søger ens opmærksomhed alt for ofte mod elementer i musikken frem for vokalen. Og det var trods alt nok ikke lige det, der var intentionen.

Rock Hard Power Spray. 'Trigger Nation'. Album. Copenhagen.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af