Pop Revo 08: Frightened Rabbit – løsslupne kaniner

Sidste år havde folkene bag Pop Revo gjort et regulært scoop, da de kunne præsentere skotske The Twilight Sad . Det kunststykke gentog sig i år, hvor ligeledes skotske Frightened Rabbit kunne gå på scenen i Pakhuset.

Frightened Rabbit spiller lidt af den samme eksplosionsagtige torden-rock som The Twilight Sad gør sig i, men kaninerne har også en snert af amerikansk college-rock á la Counting Crows i sig. College-rocken havde skotterne dog i det store hele ladet blive hjemme denne aften – og tak for det.

I stedet spillede bandet sine sange lidt hårdere og med lidt mere kant end på album-versionerne. Det klædte i høj grad gruppen, der for alvor kom til sin ret i den noget mere løsslupne form. Desværre gik det også lidt ud over den storsvedende forsanger Scott Hutchinsons vokal, der blev en anelse mudret, når bandet støjede.

Frightened Rabbit spillede en koncert med masser af energi og især trommeslager Grant Hutchison var en oplevelse at følge, som han tævede løs på trommerne. De kunne dog ikke helt holde energiniveauet fra starten, og koncerten tabte lidt af pusten mod slutningen.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af