Diverse kunstnere

På lidt over et enkelt år har VUF/Empire bevæget sig fra at et lille ukendt webbaseret netværk af upcoming-kunstnere, til at være landets førende rugekasse af små elektroniske æg. Noget der er sket takket være de indtil nu tre gratis download-kompilationer fra Jonas Højgaards kvalitetsdyrkende enmandsselskab.

Det naturlige problem med denne slags opsamlinger er, at de sjældent besidder en tydelig rød tråd. Og lytteren kastes også her hid og did mellem et væld af genrer. Fra Juxx og Electrojuices pumpende electro, over Ballistic og Mocking Birds mareridtsagtige deep-house til Bokal og Nabos electronica. Og selvom standarden generelt er høj, ville det klæde de næste samlinger at have et klarere fokus.

Når det er sagt, fortjener den samlede talentmasse et knæfald af de dybe. Det er en fornøjelse igen at være vidne til al den energi, skabertrang og dynamik, der praktiseres i laptoppens skær rundt om i det ganske danske land. Enkelte tracks og navne stikker naturligvis ud og giver lyst til mange genlyt: Bokal, Nabo og Electrojuice beviser, at de ikke leverede enkeltstående præstationer på de første udgivelser men har en stærk stamina, og SuperTroels slår endegyldigt fast, at han nok er Danmarks i øjeblikket bedste remixer.

VUF/Empire skal endelig fortsætte med at holde den elektroniske fane højt, og gerne tilføje en knivspids mere fokus, så er guldet indenfor rækkevidde.

Diverse kunstnere. 'The 3rd VUF Compilation - Almighty Father'. Album. VUF/Empire.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af